Редактор: e-mail: Кадър и видео Нова Тв, vbox7.comЖена е нападната от шофьор, след

...
Редактор: e-mail: Кадър и видео Нова Тв, vbox7.comЖена е нападната от шофьор, след
Коментари Харесай

Нападнатата от шофьор на пътя Ани: Посегна с крак към отворения прозорец на колата ми и ме удари в лицето

Редактор: 

e-mail: 

Кадър и видео Нова Тв, vbox7.com

Жена е нападната от водач, откакто се засекли на улицата в столичния квартал " Надежда " до Ломско шосе. Охранителни камери са снимали случая, на който се вижда, че водач на джип се ускорява с крайник към автомобил със сама жена вътре. Агресивният водач е арестуван и му е повдигнато обвиняване за безчинство. Пробите му за опиати и алкохол са негативни, а нападната жена счита да заведе правосъден иск против него.

Това се случи на 29 май, събота, на обед. Карах по път с преимущество, когато в една от директните изкочи джип. Той препречи пътя ми и аз подадох звуков сигнал, да му алармирам, че съм откъм гърба. При което той спря автомобила, даде на задна, изчака секунди и ме подпря с теглича. Усетих по какъв начин удря колата ми. След което той потегли, аз също потеглих към него, през цялото вре подавах звукови сигнали да спре, както и с ръка през прозореца, описа потърпевшата Ани в " Здравей, България " по Нова Тв.

Свърши улицита, зави наляво, някъде преди светофара реши да отбие настрана, аз стопирах до него. Без да слиза от автомобила, ме попита какво желая, и аз му споделих, че ще извикам органите на реда и ще дава отговор пред тях.  Той почна да се смее, видях по какъв начин се подготви да се изхрачи, не съумях да подвигна прозореца, той съумя да се изплюе вътре и върху мен. Ядосах се, потеглих да мина пред него, в последна сметка не съумях да мина пред него. Светна червен светофар, той мина на алено, сви в друга улица и аз го последвах. Рязко напарви противоположен завой на Ломско, качи се върху велоалеите и по-късно разбирам, че е заплашил живота на една жена, сподели още Ани

При което аз също направих противоположен, той зави надясно и спря. Излезе от автомобила, видях какъв брой е гневен и гневен, пита ме какво искаш, ма. Първо изрита колата, след това кракът му влезе вътре, не съумях да подвигна прозореца добре, и той ме удари с крайник през лицето. Ръката ми излезе извън прозореца, все пак продължи да ме рита, пробвах да му хвана крайници, с цел да няма придвижване. Заплашително застана пред мен и ми сподели: Ти ли ще ми приказваш, ма. Аз  пищях, до момента в който се случваше всичко това в колата. Започнах да викам, като от самото начало нещо му приказвах, само че не помня изобщо какво. Не знам аз какво съм говорила, само че незабавно по-късно жена му, мисля, пристигна, почна да го беседва с мен. Тя застана пред автомобила и почна да ме пита: Ти по какъв начин караш, почна да ръкомаха и аз се изплаших. Исках да изляза от колата и я блъснах с вратата. Тя по-късно върна вратата, след това аз отново я върнах и непрекъснато повтарях, че желая да се обадя на 112, тъй като до момента са ме били, да не седи пред колата ми. Вече през сълзи. В този миг очевидец препречи пътя на автомобила и попречи на на нападателя да си тръгне, господинът от прилежащата автокъща, който пръв видя обстановката, съумя да пристигна и да предотврати по-сериозен случай, до момента в който пристигна след това и полицията, добави Ани.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР